Wat gebeurt er als je een volger op Instagram verwijdert

Als je een openbaar profiel op Instagram hebt, kan iedereen je volgen en je berichten in hun feed bekijken. Dankzij dat volgt soms een persoon die we niet leuk vinden. Het maakt ons ongemakkelijk dat onze berichten regelmatig verschijnen wanneer ze hun Instagram controleren. Onze eerste gedachte is om zo iemand te blokkeren.







Maar u hoeft niet zo'n harde beslissing te nemen. Je kunt ze eenvoudig uit je volgerslijst verwijderen. Iemand blokkeren is een manier om die persoon als je volger te verwijderen. Blokkeren lijkt echter niet altijd een verstandige keuze komt met zijn nadelen. Zoals dat je hun profiel ook niet kunt zien of hen berichten kunt sturen.

Gelukkig kun je iemand als je volger verwijderen zonder de gevolgen van blokkeren te doorstaan. Laten we eens kijken wat er gebeurt als je besluit iemand op Instagram te verwijderen.







Wat het betekent door iemand als volger te verwijderen

In tegenstelling tot Facebook, waar het toevoegen van een vriend tweerichtingsverkeer is, is het volgen van iemand op Instagram een ​​eenrichtingspad. Dit betekent dat wanneer u iemand volgt, dit geen wederzijdse verbinding oplevert. Alleen jij kunt hun berichten zien. Ze moeten je terug volgen om je berichten te zien.




Evenzo, als iemand je volgt, is het niet nodig dat je hem terug volgt, zodat hij je berichten kan bekijken. Als je niet wilt dat iemand je berichten bekijkt, kun je deze als volger verwijderen door de native functie van Instagram. En als je dat doet, zal die persoon je moeten volgen om je berichten te bekijken.

Notitie: Wanneer je een volger verwijdert, neemt je aantal volgers af.



Kan de verwijderde persoon uw berichten en verhalen zien

Dat hangt af van het feit of uw profiel privé of openbaar is. Als je een privéaccount hebt en je een volger verwijdert, kan de persoon je oude of nieuwe berichten en verhalen niet zien. Dat komt omdat je profiel nu is vergrendeld. Die persoon zal opnieuw een volgverzoek moeten sturen. De keuze ligt dan in uw hand. Je kunt het accepteren, weigeren of onaangeroerd laten.

Wanneer je de eerste kiest, krijgt de persoon weer toegang tot je Instagram-profiel. Als u dit echter weigert of er geen actie op onderneemt, wordt uw berichten blijven verborgen van hen.




Aan de andere kant, als je een openbaar profiel hebt, krijgt de persoon je berichten en verhalen niet rechtstreeks in hun feed. Maar die persoon kan je Instagram-profiel openen door in je gebruikersnaam te zoeken en vervolgens de berichten en verhalen bekijken zonder jou te volgen.

Ook op Guiding Tech



Hoe Instagram Story te verbergen voor iedereen behalve één persoon
Lees verder




Wordt een volger verwijderd, stuurt u een melding

Nee. Wanneer u een volger verwijdert, Instagram meldt dit niet die persoon op welke manier dan ook. Die persoon kan echter verdacht worden wanneer hij geen berichten of verhalen van jou in zijn feed ziet.

Als ze uw profiel openen en het & rsquo; s een privé-account is, ziet de persoon de knop Volgen samen met de tekst met de tekst & lsquo; Dit account is privé. Volg het account om hun foto's en video's te bekijken. & Rsquo; Dat maakt de dingen natuurlijk vrij duidelijk.




Evenzo, hoewel het niet zo vanzelfsprekend is voor openbare accounts omdat de persoon geen directe tekst ziet, maar de knop Volgen of Bericht wordt vervangen door Volgen of Volgen terug. Het hangt dus van je geluk af of de persoon die je hebt verwijderd het opmerkt of niet.











Wat gebeurt er met berichten

Er gebeurt niets met berichten. Je kunt elkaar nog steeds berichten sturen.





Kun je hun berichten zien?

Ja. Als je die persoon al volgt, kun je zijn berichten nog steeds zien. Zoals eerder vermeld, volg is een eenrichtingslink op Instagram. Dus zelfs als u ze als uw volger verwijdert, heeft dit geen enkele invloed op u.





Kun je ze volgen

Als je de persoon eerder niet hebt gevolgd, kun je dat nog steeds. Als die persoon nu een privéprofiel heeft, moet hij / zij je volgverzoek accepteren om je zijn berichten te laten bekijken. Als het echter een openbaar account is, kunt u hun berichten onmiddellijk bekijken.





Kunnen zij verzoeken u terug te volgen?

Ja, altijd. Iemand verwijderen als volger stopt niet dat die persoon je weer volgt. Ze kunnen op de knop Volgen drukken om je weer te volgen. Wanneer ze dit doen, krijgt u een melding dat XYZ u begon te volgen.








Can You Undo Verwijder een volger op Instagram

Nee. Je kunt zelf geen volger toevoegen die je hebt verwijderd uit je volgerslijst op Instagram. Ze zullen je zelf weer moeten volgen. Dus als je ze kent, kun je ze vragen je weer te volgen.

Ook op Guiding Tech
#Instagramverhalen
Klik hier om onze pagina met artikelen over Instagram-verhalen te bekijken



Hoe te weten of iemand je uit de lijst met volgers heeft verwijderd

Open hun Instagram-profiel. Als u de knop Volgen of Volgen terug ziet, betekent dit dat u bent verwijderd.











Een volger verwijderen

Hier zijn de stappen voor Android en iPhone:

Stap 1: Open uw Instagram-profiel en tik bovenaan op het aantal volgers.




Stap 2: Gebruik de zoekopdracht om te zoeken naar de persoon die u wilt verwijderen. Tik op het pictogram met de drie stippen naast hun naam. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen om ze te verwijderen. Tik op Verwijderen.











Wat gebeurt er als je iemand niet meer volgt

Wanneer je iemand onvolgt op Instagram, hun berichten verschijnt niet meer in uw feed. En als het een privéprofiel is, verlies je het recht om hun berichten te zien.

Ook op Guiding Tech



Instagram blokkeren versus dempen versus verbergen: algemene voorwaarden uitgelegd
Lees verder




Wanneer moet u een volger verwijderen?

In het geval dat iemand je leuk vindt en reacties hebt, moet je deze verwijderen. Het zal echter alleen effectief zijn als u een privéaccount hebt. Als alternatief, als alleen opmerkingen van iemand op uw zenuwen werken, probeer dan de Beperk functie van Instagram. Maar als je op geen enkele manier meer contact met de persoon wilt hebben, dan je zou ze moeten blokkeren.

Hoewel de beslissing om iemand te verwijderen een persoonlijke is, moet je er twee keer over nadenken voordat je het doet. Ik zeg dit omdat het je aantal volgers zou verlagen. Als je dat goed vindt, ga je gang.

Volgende: Twijfel je aan iemand die je misschien op Instagram heeft geblokkeerd? Bekijk 6 manieren van de volgende link die je helpen te weten of je geblokkeerd bent of niet.